Hvad jeg gør!

Jeg befinder mig primært i kunst-kongeriget. Mestendels kunst & design. Men for 8 år siden fandt jeg en ny måde at udtrykke mig på: "fotografiet". Jeg fik en enorm længsel efter at kunne videregive mine ideer og synsfeltet af verden omkring mig. Som nævnt andetsteds har mine kreative energier altid været der. Nogle gange lurende under et slør af temmelig "cheesy" og "corny" ideer. Nogle gange igennem nætter af næsten-maniske bølger af ideer.

panorama

Landskaber & byen

Jeg kender nogle virkelig coole steder i mit hjerteland, i hvilke du helt sikkert vil få meget, meget flotte billeder. Jeg planlægger pt planlagte fotoekskursioner, en eller to gange årligt, hvor jeg vil vise deltagere disse steder- Og jeg lover, du bliver ikke skuffet!

lenehjerrild | Glaskunst

Interaktivt design

Jeg har arbejdet med interaktivt design siden 7. klasse i grundskolen. Igennem årene har jeg forsøgt at følge trends. Og følgende brudt med konventionerne. Jeg forsøger altid at lære nyt, udvikle mit designsprog og dykke ned i nye værktøjer. Senest har jeg opdateret min softwarepakke og Adobe Creative Cloud 2015 er kommet til. Jeg er altid up-to-date med styresystemer og forsøger også at være det ift. dén software, der ligger på mine devices.

eyes

Trykte medier

Jeg har brugt det meste af mit voksne liv til at skabe kunst. Lige siden jeg blev student, har min kreative energi og min følelse af digitale "vibes" været kanaliseret igennem synspunktet af mine forskellige Apple arbejdsstationer. Jeg føler mig hjemme i Adobe's produkter, såsom Creative Cloud 2015. Tjek "Udstyr"-sektionen for mere info om mine værktøjer.

lifestudy

Analogt design

Det er sandt at jeg altid har kunnet dét dér med blyanter, pen og pensel. Fra min første tegneserie som 6 årig i min mormors lejlighed, i byen jeg er vokset op i.

Street art 1983-86

Et lille udvalg af pieces fra 1983 - 1986 // I denne periode var mit liv ganske turbulent. // Mit crew og jeg opdagede den amerikanske gadekultur med breakdancen & grafittien som omdrejningspunkt. // Vi var fascinerede af den vibe, der skyllede henover verden og vi dansede på gaderne og stak af til Århus, når vi kunne. // Så var hypen væk igen og vi var blevet voksne i mellemtiden...