Endelig tid til en opdatering!

Et kig i kalenderen viser, at seneste opdatering af clausfrederiksendesignandphotography,dk blev udført i 2020 - Altså for knap 4 år siden! Dengang fik jeg kun opdateret min tidslinje. Siden det oprindelige site blev skudt af i 2016, er der sket ting og sager i min tilværelse. Jeg er sluppet for det meste af dén medicin, jeg har støttet mig op af i efterhånden rigtig mange år. Alting  spiller og følelsen af “full circle” er tilstede i alle aspekter i mit liv. Jeg er jo ansat i Udviklingshæmmedes Landsforbund, hvor jeg er i en stilling, der med et fancy ord kaldes “Content Creator. Der får jeg min lyst styret ift. deadlines og fede opgaver. 

Og så er jeg jo arbejdende medlem i Grafisk Værksted Vejle. I forbindelse med Værkstedet hoster jeg torsdagscroquis, hvor jeg pt. deler vagterne med en cool dude, der hedder Kurt.

Nedenstående billede er mine kerneapplikationer // Udover disse befinder jeg mig også hjemme i iOS applikationerne "Adobe Comp CC", "Adobe Capture CC", "Adobe Draw CC" & "Adobe Photoshop Lightroom for iOS" //

more rectangle
Curriculum Vitae